Dragi posetioci, sajt je trenutno u obnovi. Uskoro Vas očekuju novi artikli Vašeg omiljenog brenda - Sergent Major.Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

U kompaniji ,,Retail Group Balkans” d.o.o cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom ,,Retail Group Balkans” d.o.o.

 

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prijava ili registracija na www.sergentmajorserbia.com podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i Viber obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i Viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Kompanija ,,Retail Group Balkans” d.o.o.  će Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi Vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa Vama. ‚‚Retail Group Balkans” d.o.o  neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji  ‚‚Retail Group Balkans” d.o.o.  su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.