Francuski modni brend namenjen dečacima i devojčicama do 11 godina.Uslovi Isporuke

  • USLOVI ISPORUKE

   

  GDE SE ROBA ISPORUČUJE?

  Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe City Expres.

   

  ROK ISPORUKE

  Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Završite kupovinu", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešno primljenoj porudžbini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja i isporuku možete očekivati u roku od 3-5 radnih dana.

  Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naša služba podrške.

  Rok isporuke porudžbina je 3-5 radnih dana, dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju.

   

  PREUZIMANJE POŠILJKE

  Kuriri City Expres-a (eksterna kompanija koja vrši dostavu robe za našu kompaniju),  pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08h do 17h radnim danima.

  Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na mail: info@sergentmajorserbia.com ili nas kontaktirajte na broj telefona +381 69 444 29 08.

  Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

  Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, porudžbina će se vratiti nama. Po prijemu porudžbine, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

 

 

 

 

CENA ISPORUKE

Isporuka je besplatna za sve porudžbine preko iznosa od 7,000.00 dinara.

Za iznose porudžbina manjih od 7,000.00RSD troškovi isporuke iznose 396,00 dinara sa uračunatim PDV-om.